Let’s try vegan ice cream

Som ni säkert redan vet så vill jag äta så vegetariskt jag bara kan och det får mer än gärna vara veganskt. Men jag äter fortfarande fisk och ibland (väldigt sällan) kyckling. Därför var det extra kul att få prova vegansk glass. Bimbo gillade den också ;) Tycker att det är så härligt att fler och fler blir uppmärksammade på hur vi bör äta, både för hälsan och jorden. Alla kan vi göra något, eller hur?!
 
Mitt tips till dig som vill bli vegetarian, sätt inte för höga mål. Det gäller ju allt vi gör här i livet i och för sig. Men iallafall, börja med små små steg. Kanske bara dra ner på köttätandet, ät vegetariskt 1-2 gånger i veckan. Allt handlar om att ändra- och att få nya vanor. Vegetariska maträtter är inte mer komplicerade än kötträtter. Det gäller bara att våga utforska, testa nytt och leva utanför den där tråkiga boxen. Jag tror bara att vi är så vana vid kötträtter att vi inte ser andra alternativ. Jag lovar, det finns så himla mycket gott i vegovärlden och att äta gott som är bra för dig gör det ännu godare ;)
 
Tro mig, jag har själv varit den där som käkat kött, halvfabrikat och processatkött (flera gånger om dagen i alla mål jag åt var det kött) och sa alltid, JAG KOMMER ALDRIG SLUT ÄTA KÖTT! Men då visste jag inte bättre heller. Missförstå mig rätt, jag är fortfarande i en process till att bli helt vegetarian så jag har en bit kvar trots att viljan och de där nya vanorna finns där. 
Veganskt - vegetarian - vegoglass
Hemma Hos Felicia

Jag har nu också valt att utesluta kött från min kost och inser nu att jag mår så mycket bättre!! :D

Svar: Visst gör man det. Härligt att du upptäckt det😊
Linda Jansson