Löpträningen är äntligen igång efter operationen

 
I morse drog vi ut på en kort löprunda på 3 km innan frukost. Det är alltså andra gången jag springer efter min stora operation. Egentligen så får jag inte löpträna än (enligt läkarens ordinationer) men jag är så himla sugen och det är väl just för att jag inte får som jag vill det mer än någonsin. Jag menar, jag har aldrig varit en löptjej direkt men jag ska bli det tänkte jag ;) 
 
 Hursomhelst, det går iallafall hur bra som helst och man känner ju sin kropp bäst själv (något jag verkligen lärt mig efter allt jag varit med om). Måste även säga att jag orkar så himla mycket mer (fysiskt) än jag gjort tidigare och tror att det beror väldigt mycket på min styrketräning som jag kört nu ett par veckor.
Jag började ju styrketräna redan tre veckor efter operationen. Även det var ju alldeles förtidigt men jag tränade bara underkroppen då så klart. Men att köra 2-3 hårda benpass i veckan har verkligen gett resultat. Jag körde tom 100 kg i benbressmaskinen 2x15 nu sist utan några som helst problem. Så jäkla kul, heja mig!! :D