Stor kaktus

 
Var en sväng hos min läkare idag och fick den där onda (och stora) Zoladexsprutan. Jag undrar hur många jag fått nu egentligen, det måste ju vara mer än 24 stycken. Kan ju börja med att räkna alla prickar jag har på magen efter alla stick. Får nämligen små små ärr av varje spruta som aldrig verkar försvinna, lite tråkigt men men. Jag har heller ingen aning om hur länge jag ska hålla på med deNina medicin det är ingen som sagt något om det.
 
Jaja, strunta i de. För efter läkarbesöket så drog jag och köpte mig en stor kaktus till vår altan, lite som plåster på såret. Det finns alltid anledningar till shopping, eller hur? ;) Hursomhelst, jag älskar palmer och kaktusar, allt som har med medelhavet att göra. Så snart kan man inte tro att man är i Norge när man kommer hem till oss haha. Kaktusen och citronträdet (som jag fick av tjejerna i helgen) gjorde sig väldigt fint ihop tycker jag :)
Vad tycker du om för växter? Grönt eller blommigt? Smaken är ju som baken.
Elisabeth

Fint! Vi har en jättegammal och jättetaggig kaktus som välter ibland! Då sitter den taskigt till kan jag säga. Men. ..ibland kommer det fantastiska blommor och då får den vara kvar ett tag till 🌵😲😊

Svar: Underbart😊👌
Linda Jansson