The great Oktober sound

 
 
 
 
Skor och klänningen i fuskskinn från Zara
 
 
Jag vet inte vad jag ska skriva. Det händer massor i mitt liv just nu men jag kan bara inte få ner det i skrift här. Det är mycket positivt som har hänt men också en del oklara saker som gör att jag blir lite splittrad, högt och lågt. Så för att bara kunna uppdatera här (utan några större krav) så slänger jag bara upp den här outfiten från förra veckan. Hoppas ni mår bra, vi hörs snart! 

Biker pants

 
 
Stickad tröja från Zara // Biker Pants från Gina Tricot
 
 En enkel outfit som jag hittade i mitt bildarkiv som jag inte delat här. Antar att det är för att jag inte tyckte att bilderna var superroliga men måste man verkligen ha så högs krav på sig själv hela tiden?!? 
 
Hursomhelst, idag är det fredag igen och jag har inga planer alls för helgen. Vädret ska ju bli kanon så något skoj måste jag ju hitta på. Ha det gott så länge, vi hörs snart!

Oktober - How can you be so beautiful

 
 
 
 
 
 
 
Några bilder från idag. Alltså vad Oktober levererar, jag fattar ingenting. Jag och Bimbo har hängt ute stor del av dagen. Inte bara hängt här hemma utan också gått promenader längs Glommaälven och kastat boll på en stor gräsplan nere vid Kraftverket. Nyp mig, vad vackert det är överallt!
 
Den mysigaste stunden idag måste ändå vara när jag och Bimbo kom ner till våran stranden som vi hängde på typ hela sommaren. Jag lyfte upp Bimbo och la mig på den varma sanden med henne på mig. Där låg vi länge, bara myste. Jag njöt verkligen varje sekund över att känna hennes avslappnade och tunga kropp på mig och att höra hennes djupa andetag som är ett tecken på tillfredsställelse var bara pricken över iet.