Sunday

 
Hej, hur har din helg varit? Min har varit ganska bra. Det var iallafall bra igår när jag hade Thea och Marthe här. Vi käkade lite mat och hade en riktigt mysig kväll tillsammans. Älskar att hänga med dem. Vi hamnar alltid i sådana härliga och intressanta samtalsämnen och de är så himla kloka, båda två. De berikar mig verkligen på så många sätt och de ger mig massa positivitet och jag känner mig alltid så tillfreds i deras sällskap. 
 
Något tråkigt med den här helgen är väl att jag har slagit upp min ena stortå ganska regelt. Så illa att jag knappt kan gå. Trodde jag skulle tappa hela nageln ett tag men det ser ut som att den får sitta kvar men jag vågar inte ropa hej än. En riktig klant är jag ändå och det pulserar fortfarand i tån...:(
 
Så idag har jag inte gjort många knop, jag kan ju knappt gå som sagt. Erik tog iallafall med mig på en biltur i eftermiddags och så köpte vi sushi innan vi åkte hem igen, alltid något. Fick tillfälle att använda min nya fuskpäls;) Nu ska jag ta natten, vi hörs imorgon. 
iseedee

Usch, stackars din tå!! :/ Hoppas att den läker snart.

Svar: Tack snälla du, det känns mycket bättre nu😅🤗
Linda Jansson