Plaça Reial

 
 
 
 
 
 
 
 
Ett av mina favoritställen i Barcelona är självklart Plaça Reial. Jag menar vad är det att inte gilla med det här urgamla torget som besitter så mycket historia, skyhöga palmer och tonvis med restauranger?!
 
Plus att Barcelonas bästa restaurang (enligt mig) bara ligger ett stenkast här ifrån - Viana.
Om du vill få en matupplevelse du sen kommer att glömma så är Viana ett måste om du besöker Barcelona. De har fått fem stjärnor av över 3500 gäster på Tripadvisor, det var så jag hittade detta ställe och drog med mig Erik en av våra kvällar här.
 
Inte nog med att maten var supergod så var även personalen det också, herregud vilken stämning det var där inne. De fick mig verkligen att känna mig som en i gänget haha... Alla pratade med alla, gäster som personal.
Vi åt tapas och om du frågar mig så skulle jag göra det igen, man vill ju testa på så mycket som möjligt när man har chansen ju ;) Men tidsbokning är ett måste för att få plats på denna smäckfulla och populära lilla restaurang, helst flera dagar i förväg. 

A simple outfit from last week

En enkel outfit från Barcelona, allt är från Zara. 
 
 
Fredag igen och ikväll ska vi gå och se Lisa Ekdahl här i Oslo. Jag älskar Lisa! Fick upp ögonen för henne när hon var med i Så mycket bättre för något år sedan. Innan det hade jag bara minnen från när jag stod i flickrummet som barn och mima framför spegeln till Vem vet inte du, vem vet inte jag hehe. Idag älskar jag henne både som person och artist. Har du inte lyssnat på hennes senast album så gör det, hon är fantastisk.
 
En favorit från senaste plattan är När alla vägar leder hem. Den har kommit att betyda så himla mycket för mig då den går rakt in i hjärtat med tanke på allt som jag och Erik går och gått igenom under de senaste åren. Så det kan hända att jag släpper en tår ikväll men det är heeeelt ok :)

Torsdag 27 September

 
 
Idag har jag äntligen varit hos min tandläkare. Jag har nämligen fått avbeställa min tandläkartid de sista tre gångerna då det alltid kommit något annat i vägen (som jag på något sätt tyckt varit viktigare). Nej då, men jag har en hel del sjukhusbesök som jag lyckats tima samma dag och så har jag varit hemma i Sverige någon annan gång, så det har bara inte passat helt enkelt. 
 
Hursomhelst, jag hade bokat tid för att jag stör mig så himla mycket på min skena som jag har bakom tänderna efter att mAn plockat bort rälsen. Vet inte om du kommer ihåg men jag hade ju tandställning för ungefär ett år tillbaka och när de tog bort den så fick jag en en tunn tråd på baksidan (i båda käkarna) för att tänderna inte ska flytta sig. Den i överkäken är så störig och samlar massa saliv mellan framtänderna så jag sörplar och suger bort saliv ofrivilligt hela tiden! Det är verkligen så himla irriterande, det har liksom blivit ett ticks. Vem vill ha massa saliv som bubblar vid framtänderna liksom. Nej detta måste han fixa åt mig! 
Men självklart visade det sig att jag hade ett hål precis där... Så nu måste jag ta bort hela skenan, laga hålet och sen sätta dit en ny skena... Ja detta låter ju som en billig operation... Faan!