Höstens stora bröllop

 
Igår gifte sig en av mina bästa och närmaste vän med sin drömprins. Att få äran att delta under deras stora dag var fantastiskt. Sen att så många av mina bästa vänner också var närvarande blev liksom guldkanten på hela dagen.
De här tjejerna som ni se på bilden ovan är några som jag tillbringat otroligt många galna och tokiga dagar, kvällar och nätter tillsammans med. Vi har jobbat ihop, rest ihop, bott ihop (några av oss) gråtit ihop, gjort bort oss fruktansvärt många gånger ihop. Ja listan kan bli lång men ni fattar grejen. Vi lockar liksom fram den där tokiga sidan ur varandra. Så fort vi är i samma rum höjs decibelnivån markant och alla kan höra att Giiirlsen är i samma lokal haha... Skratt är verkligen det som genomsyrar våran vänskap och jag älskar dem otroligt mycket.
 
 
Bröllopsfesten ägde rum i Rottneros Park, Spegelsalen. Detta ställe är ju helt magiskt, vackert och riktigt romantiskt. Ett perfekt ställe för en fest i kärlekens tecken.
 
 
Här är de två lyckliga med sina brudtärnor och bestmen. De var så fina allihopa.
 
 
 
Vi var över 100 gäster och hösten visade sig verkligen från sin finaste sida idag. 
 
 
  <3
 
 
 
Så här såg jag ut. Jag har aldrig varit så oförberedd med en bröllopsoutfit förr. Jag menar det är ju halva nöjet att leta klänning och att få tillfälle att klä upp sig och göra sig extra fin för en dag men så blev det inte riktigt denna gång. Slet med mig denna klänning i sista sekund, bokstavligt talat!
 
 
 
 
Här spenderade vi hela kvällen och natten tillsammans. Suuuupergod mat, roliga tal och massa spex. Blev till och med lite nakendans från brudgummens grabbar innan middagen avslutades haha (finns filmbevis på detta på min instastory, skynda in och titta innan den försvinner) 
 
 
Nu är vi hemma i Norge igen. Jag sov hela bilresan hem och är nu som en påse skridskor. Ögonen svider och jag är helt slut i kropp och själ. Så nu behöver jag nog ett par dagar att ta igen mig på men det får det vara värt.
Tack Hanna och Henke för en oförglömlig dag!