Mot Barcelona, ja det kan ju låta lätt

 
Ja här kan man lätt få intrycket att vi är superlugna, harmoniska och riktigt förväntansfulla inför vår lilla resa till Barcelona. MEN nej så var inte våran morgon hahah... Reality här är ”Snälla Erik kan du ta en bild på mig innan vi åker? Bara en, fort?!” Då är vi redan 10 minuter sena och precis upptäkt att vi måste åka och tanka innan vi kan åka till Gardermoen. Ja, Erik var på ett strålande humör ;)
 
 

Phu, ja det blev en tidig och lite kaotisk morgon idag kan man väl säga. Vårat tidiga flyg till Barcelona blev nämligen inställt sent igår kväll. Jag hatar när sådant händer!

Hursomhelst, vi blev såklart ombokade men det dumma var att vi blev bokade på två olika flyg?!? Jag skulle flyga genom München och Erik genom Paris. Nej, det går ju inte! Självklart ville vi flyga tillsammans men SAS har ju urusla öppettider för kundtjänst så det enda vi kunde göra var att åka supertidigt till flygplatsen och försöka boka om. Sagt och gjort, vi kom tillslut med på samma plan men det blev lite stress och andra saker som krånglade (såklart) men vi kom i väg och det är ju det som är huvudsaken, eller hur?;) 

 

Jag håller iallafall  humöret uppe, det måste jag få cred för ;D Nu hoppas jag på ett par härliga dagar här i Barcelona.

 
Så en resa som skulle ta ca tre timmar tog oss helt plötsligt sex timmar med en liiiiiten mellanlandning i Tyskland. Blev iallafall glad över ett glas rött haha!