Sweetbitter

 
Bjuder på en härlig höstbild på mig och Sofie (my partner in crime) från helgens festligheter. Vi matchade verkligen varandra så himla bra med vårat val av färger på klänningarna haha. Nej, det var inte planerat! ;)
 
Annars då, jag är fortfarande klen. Tro det eller ej. Yrseln är väl det som är mest framträdande och tar ganska mycket på den energin jag ändå lyckats få tillbaka. Därför har jag legat i soffan och stäckkollat på den härliga amerikanska serien Sweetbitter. Den serien är ju nästan ett måste för en New-York-lover som mig. Får även lite Sex and the City vibes av den serien. Den är ju i grund och botten baserad lite på samma story - en ung tjej som flyttar till New York City för att pröva sina vingar och starta ett liv där. Bara det att de bytt riktning från mode till mat och dryck då istället.
Den är kanske inte det bästa serien jag sett men helt klart sevärd och jag längtar redan till säsong två, så det är ju ett gott tecken iallafall.
 
Har ni hört att en ny säsong av The Hills ska komma? Det är ju så himla kul att det nästan bubblar i magen. Såg du på det? 
Joanna-livet med psykisk ohälsa

Snyggingar

Svar: Åh, tack du😙
Linda Jansson

Gossa

Gossa❤️Tussi=Fo Lajf😘

Gossa

Gossa❤️Tussi=Fo Lajf😘

Svar: 🤗❤️
Linda Jansson