Todays outfit - Two Shades of Brown

~ Inlägget innehåller reklamlänkar ~
 
 
 
 
 
 
 Topp med axelvaddar  - här // Manchesterbyxor - här 
 
Den mest bekväma outfiten man kan tänka sig. Älskar att matcha outfiten i samma färger som den här i brunt. Bara de har lite olika nyanser så funkar nästan allt att mixa och matcha. Vit och beige är några andra färger som jag tycker är väldigt fint att ha från topp till tå.
 
 
Hemma igen efter ett par riktigt underbara dagar i Barcelona. Erik kommer dock hem först i eftermiddag då han hade några jobbmöten där nere slutet på veckan. Det var egentligen därför vi passade på att åka dit överhuvudtaget och det var därför jag flög hem själv i onsdags. 
 
Just det haha, blev så full i skratt när Erik ringde sent igår kväll och berättade att han och alla hans kollegor hade fått stor rabatt på drinkarna de hade druckit på kvällen. De hade nämligen gått till en bar som jag och Erik hade besökt kvällen innan jag åkte hem. Bartendern hade känt igen Erik och sagt att de fick rabatt bara för att jag hade varit där någon kväll innan. Haha, inte för att Erik själv hade varit där utan för att jag hade varit där haha! Så himla kul att han mindes oss. Erik sa att han hade kallade mig för Lola haha. Ja så nu är jag poppis bland Eriks utländska kollegor då ;) 
 
Annars då, i helgen ska vi hem till Sverige på bröllop. Det är Hanna och Henrik som gifter sig i Sunne på lördag. Ska bli riktigt kul att ha en helhelg i kärlekenstecken. Vi åker nämligen till Sunne redan idag, så fort Erik kommit hem.
Jessica Högberg

Ni såg ut att ha det bra i Barcelona, kul att bli ihågkommen;) Bröllop i Sunne låter inte heller obehagligt... Manchesterbyxor, måste köpa ett par! Riktigt snyggt.

Svar: Ja Barcelona var riktigt bra, lika så bröllopet men nu är jag helt slut... Så jag behöver ett par dagar att återkomma på 😅
Linda Jansson

Maria

Dom där byxorna såg underbart sköna ut!

Svar: De är det, löp och köp! 🤗
Linda Jansson

Jessica Högberg

Ha ha, hoppas du får det då!