Torsdag 27 September

 
 
Idag har jag äntligen varit hos min tandläkare. Jag har nämligen fått avbeställa min tandläkartid de sista tre gångerna då det alltid kommit något annat i vägen (som jag på något sätt tyckt varit viktigare). Nej då, men jag har en hel del sjukhusbesök som jag lyckats tima samma dag och så har jag varit hemma i Sverige någon annan gång, så det har bara inte passat helt enkelt. 
 
Hursomhelst, jag hade bokat tid för att jag stör mig så himla mycket på min skena som jag har bakom tänderna efter att mAn plockat bort rälsen. Vet inte om du kommer ihåg men jag hade ju tandställning för ungefär ett år tillbaka och när de tog bort den så fick jag en en tunn tråd på baksidan (i båda käkarna) för att tänderna inte ska flytta sig. Den i överkäken är så störig och samlar massa saliv mellan framtänderna så jag sörplar och suger bort saliv ofrivilligt hela tiden! Det är verkligen så himla irriterande, det har liksom blivit ett ticks. Vem vill ha massa saliv som bubblar vid framtänderna liksom. Nej detta måste han fixa åt mig! 
Men självklart visade det sig att jag hade ett hål precis där... Så nu måste jag ta bort hela skenan, laga hålet och sen sätta dit en ny skena... Ja detta låter ju som en billig operation... Faan! 
Michaela

Jag ångrar så mycket att jag inte använde tandställning när jag var liten, min mamma försökte få mig att ta en räls eftersom hon är tandhygienist men jag vägrade, hon sa när du blir äldre kommer du ångra dig. Haha ja nu ångrar jag mig, vill ha raka tänder.. Men vad bra att du får fixa med skenan där bak :)

Svar: Det var precis samma för mig men jag ångrade mig så mycket att jag skaffade det i vuxen ålder haha😆
Linda Jansson

iseedee

Tandläkare är så otroligt dyrt tyvärr. Hoppas att det går bra för dig med lagningen. :)

Svar: Tack å tack 🤗
Linda Jansson