Hår efter cellgifter

 
Mitt hår växer som ogräs, ordagrant! Visst nu är det över tre årsedan jag avslutade min cellgiftsbehandling ( oj, tre år sedan, vilken otrolig känsla att ens kunna skriva det liksom) så det är klart att håret borde ha blivit långt igen men hallå, kolla! Det har också blivit mycket tjockare och till och med lockigt, förr hade jag spikrakt hår. Jag har dock bara klippt mig en enda gång och det syns att det är slitet men det gör mig inget alls;) Det är även min naturliga hårfärg, har faktiskt aldrig färgat det! :)
 
Innan jag tappade håret (det var för snart fyra år sedan) hade jag jättelångt hår, till naveln ungefär. Det var otroligt tungt att tappa allt hår och att se så otroligt sjuk ut men det var egentligen tiden mella första cellgiftsbehandlingen och veckorna innan jag tappade håret som var jobbigast. Jag visste ju inte alls vad jag skulle förvänta mig men när vi väl rakade av mig håret och allt ”äntligen” var borta så kändes det mycket bättre. Jag skaffade mig massor av peruker och försökte göra något kul av alltihop. Rosa, brun, grå och mörkblond. Så jag var en riktig kameleont och det bästa var att ingen dömde mig.
 
 
Så vad gör jag med mitt hår? Jag fårofta frågan om jag tagit något slags hårtillskott och svaret är nej, det skulle jag aldrig göra. Efter att jag blev sjuk är jag väldigt noga med vad jag stoppar i den här kroppen och kosttillskot är faktiskt sällan bra. Om sanningen ska fram så gör jag egentligen inget speciellt mer än att jag tvättar det väldigt sällan;) En till två gånger i veckan blir det iallafall och jag använder schampot på bilderna ovan. Jag schamponerar egentligen bara hårbotten och låter bara resterna av schampot skölja ur längderna. På så sätt torkar jag inte ut topparna i onödan. Sen tror jag att jag äter väldigt bra mat. Nyttigt och mycket grönt, det tror jag är A och O.
Amanda

Wow vilket dröm hår! Skönt att det växer så mycket efter cellgiftsbehandlingen! <3

Svar: Ja otroligt skönt. Tack goa du😊🙏
Linda Jansson

Julia Svensson

Wooow så fint!!

Svar: Gulliga du. Ditt hår är ju att dö för da🙌💫
Linda Jansson

Louise

Helt fantastiskt! Så fint hår! <3

Svar: Tack snälla söta💫😊
Linda Jansson

MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Så himla fint hår och wow så härligt att det är hela 3 år sedan du slutade med cellgifterna!!

Svar: Yes!🙏
Linda Jansson

Fani

Wow, vilket svall!
Förstår att det måste varit jättetufft att tappa allt hår :/ Grym du är som gjorde det bästa utav situationen och lekte loss med peruker istället. Och så skönt att du varit cellgiftsfri i tre år nu!
Bra tips det där med att endast shamponera hårbotten för övrigt, ska börja med det , då jag lätt tror jag torkar ut mina längder i håret. Bra tips i övrigt med :)
Kram, hoppas du får en fin tisdag!

Svar: Tack finis 😘😘
Linda Jansson

Angelica Wåhlin

Du har ju otroligt vackert hår, verkligen!

Sarah

Du har verkligen ett fint hår :)