Towards a New Season

Detta inlägg är i samarbete med Trademax​
 
 
Är det bara jag eller blir du också sugen på en förändring när hösten närmar sig. Ok, förändringar i allmänhet men nu tänker jag inredningsmässigt i hemmet alltså. Under sommaren är man mest i farten, på resande fot och mycket mer utomhus än tidigare. Där med blir hemmet mindre prioriterat och kanske till och med bortglömt, hemma hos oss är det iallafall exakt så. Kanske är det därför jag upplever att hemmet behöver lite extra kärlek när vardagen snurrar på igen lagom till hösten.
 
 
Min ”förändrings-önskelista” i höst är att fixa ett stort fönster i vårat vardagsrum. Vi har en sådan otroligt fin utsikt från vårat vardagsrum men ett alldeles förlitet fönster. Så himla onödigt att inte låta den fina naturen få ta mer plats. Vi har ju den stora fina åkern precis utanför, för att inte tala om älven som stäcker sig hela vägen till horisonten och det mäktiga kraftverket. Ja du hör ju, detta är otroligt onödigt att inte utnyttja.
 
 
Sen har jag lite mindre önskemål också så som nya möbler och där kommer en ny soffa in i bilden. Vi har nog letat efter en ny bäddsoffa i över ett år nu men inte hittat någon som passar oss. Vi har nämligen två soffor som står mitt emot varandra med ett soffbord i mitten och den ena behöver verkligen behöver bytas ut. Bäddsoffa är ett måste eftersom vi bor långt från vänner och familj. Jag vill ha enkla och bekväma sängplatslösningar och vad är enklare än en bäddsoffa?
När jag kom över Trademax utbud på bäddsoffor blev livet lite enklare. De har inte bara snygg design och är väldigt prisvärda, de är också enkla att bädda (vilket är superviktigt för mig). Några har till och med smarta förvaringsmöjlighet. Det känns som de tänkt på allt. Min favorit är en svart lädersoffa, den skulle passa perfekt i vårat vardagsrum. Så är du på jakt efter en bäddsoffa så måste jag verkligen tipsa dig om utbudet på Trademax.
Netti Starby

Jag är också sugen på förändringar till hösten och bra tips! <3 Kramis

Svar: Ja visst blir man🤗 Kram <3
Linda Jansson

Sara Ekman

Vi har bäddsoffa i vårat vardagsrum men måste köpa en ny snart, den är såååå sliten och katterna har använt den som klösbräda på många ställen, haha :P

Svar: Haha, samma här! Nu är det dags för en ny 😅
Linda Jansson

Julia Svensson

Åh så himla bra tips!!

Svar: 😙😙
Linda Jansson

Amanda Sofi

Vi har en bäddsoffa som blir 180cm när man fäller ut den, helt perfekt. Dessutom förvaring i den, så där kan man gömma allt.

Svar: Ja det där med förvaringen är ju suveränt! Har aldrig tänkt på det förr🙌
Linda Jansson

Emma Engström

Men jaa, jag kan faktiskt hålla med dig om att man blir lite småsugen på förändringar mot hösten! Det finns ju så galet mycket snyggt man vill köpa också, svårt med min beslutsångest :'D Men detta var ju så inspirerande!! KRAM hjärtat <3

Svar: Nää! Lider du också av beslutsångest alltså? Jag vet inte vad som har hänt mig den sista tiden (åren) men jag velar om precis ALLT. Smått som stort - gör ingen skillnad. Var inte alls sån förr?!?🤔 Blir så himla trött på mig själv😅Kramar till dig söta<33
Linda Jansson

petra

Så fina inspo bilder,här håller vi på med badrumsrenovering så det är himla kul tid framför oss,kram

Svar: Åh vad kul! Lycko dig😊
Linda Jansson

Ida

Såå himla härliga bilder! Vilken inspo! :D Är såå taggad på mysiga hösten!

Svar: Ja jag är faktiskt det jag med, trots att sommaren gått alldeles för fort.
Linda Jansson

Celine

Hade varit så nice med en bäddsoffa här också!

Svar: 😊
Linda Jansson

Pauline Hurtig

så himla snygg inspiration :D

Svar: 😊
Linda Jansson

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Jag önskar typ att vår soffa var en bäddsoffa, det hade varit smidigt att ha mer plats ifall man har folk som vill sova över :))

Svar: Eller hur! :)
Linda Jansson

MALIN

ÄLSKAR varenda bild! Så inspirerande och fint <3 Kram

Svar: Åh!🙏 Kramar
Linda Jansson

Linnea

Ja under våren och hösten blir jag alltid sugen på förändring!

Svar: Ja visst blir man det 😊
Linda Jansson

Angelica Wåhlin

Trademax har verkligen mycket snyggt!

Svar: JA! 🙌😍
Linda Jansson

Joanna

Jätte bra tips.

Svar: :)
Linda Jansson