Black Vinyl

 
 
 
 
 
 
Vad tycker ni om Vinyl-trenden? Jag gillar den och så gillar jag verkligen attityden alla vinyl-plagg bidrar till men det är sjukt svettig haha... Den är från NAKD.

A girls best place

 
 
 
 
Var tvungen att ta bild vid min sminkhörna när jag äntligen lyckades få lite ordning här. Det är (som du säkert förstår) total kaos här i vanlig ordning. Jag är dock glad att denna hörna ha hållit sig under så otroligt många år. Tror det måste vara åtta eller nio år sedan vi byggde ihop det här. Hursomhelst, jag älskar det lika mycket idag som då.

It’s windy to day

 
 
 
 
 
 
God kväll. Ligger just nu hemma i soffan, käkar godis och ser på serier. Är så himla mätt att jag mår illa. Jag försöker kasta bort godispåsen tillräckligt långt bort från mig i tron om att jag inte ska orka sträcka mig för att få tag i den igen men visst orkar jag det. Vips så kommer jag på mig själv sitta där med den där påsen och trycka godisbit efter godisbit in i munnen.
Varför gör man alltid så, äter tills man spricker? Varför kan man inte bli nöjd innan liksom? Erkänn, du känner du igen dig? ;)
 
Ville egentligen bara slänga upp dessa bilder och önska er en trevlig kväll (eller morgon för er som läser detta först på onsdag morgon). Kappan och väskan är från Gina Tricot.
 
Etthundra kramar från mig till dig💋