Dear Me

 
 
Kära Linda, idag är första dagen på resten av ditt liv.
Kom ihåg att du är herre över ditt liv och att du har alla möjligheter i världen att skapa det liv du drömmer om. 
 
 
Att du under hela ditt liv möts av stora sorger, rädslor och utmaningar gör inte din resa mer omöjlig än någon annans. Du måste bara hitta andra vägar att ta dig runt alla hinder för att komma vidare. Att tryggheten gång på gång har ryckts från dig och att du idag vet hur skört livet är, är egentligen ingen nackdel. Det handlar bara om hur du väljer att se på allt och vad du fokuserar på.
Visst har du blivit medveten om livets skörhet och orättvisor på många grymma sätt och detta har bidragit till att du ibland inte riktigt kan se vad som är värt att leva för. Det är inte konstigt. Vem som helst hade känt så Linda! Men än finns det många ljusa stunder i ditt liv där du får blomma, skratta och bara vara den där Linda som du föddes till att vara och det är inte illa.
 
Vad vill jag egentligen säga med allt detta? Jo nu önskar jag att du börjar leva det liv som du önskar. Att du iallafall tar små små steg för att ta dig dit. Var rädd om dina nära och kära men sluta bry dig så förbaskat mycket om vad andra tycker och tänker om dig. Var rädd om dig men våga ta risker. Lär dig nya saker och utmana dig själv. Res mer, lär känna nya människor. Ta hand om din hälsa - varje dag. 
Livet är här och nu. För många är det bara ord men för dig är det hela världen ❤️
/Linda 
Angelica Wåhlin

Så bra!

Svar: 😙
Linda Jansson

Diana

Heja dej! Var den du är! Det är den bästa o finaste gåvan man kan ge sig själv tror jag! Tack för inspiration!

Svar: Tack snälla söta Diana❤️
Linda Jansson

Diana

Heja dej! Var den du är! Det är den bästa o finaste gåvan man kan ge sig själv tror jag! Tack för inspiration!

Jennie

❤️

Svar: ❤️
Linda Jansson

Linnéa

Så fint. Vilken text! Så betydelsefulla ord, mitt i prick <3

Svar: ❤️
Linda Jansson