Drabbats av ett ofarligt virus som är livsfarligt för mig

 
 
 
 
(Fake Fur från Nelly)
 
Hej, hoppas ni mår bra och haft en bra start på det nya året. Själv har jag tränat och tagit lite promenader i den mån jag klarat av. Min yrsel har helt plötsligt blivit mycket värre att det begränsar mig en hel del i vardagen. 
 
Under tiden jag hade en liten blogg-break så fick jag besked om att jag drabbats av ett virus som gör att jag inte längre kan få medicinen jag får för min MS. Viruset i sig (JC) är inte farligt, mer än hälften av jordens befolkning bär på detta virus. Men i samband med min MS-medicin (tysabri) så löper jag risk att utveckla en hjärninflammation (PML) som är livshotande, därför fick jag avbryta behandlingen omedelbart. Det var ett ganska jobbigt besked då medicinen funkat så himla bra och att jag än en gång drabbats av något som är farligt för min hälsa kändes bara typiskt! 
 
Så nu vet jag inte än en gång vad min ökade yrsel beror på. Är det pga min ms eller håller jag på att utveckla den där jäkla hjärninflammationen?  Eller beror det på att jag var utan medicin förlänge mellan medicinbytet? Har jag fått järnbrist igen? Frågorna är oändliga och ingen verkar kunna svara mig. Ska iallafall ta och kolla upp järnnivåerna asap.
 
Jaja, nu är jag färdig med klagandet för idag. Det är fredag och Erik kommer hem snart, det är alltid något att glädjas åt! :D
Malin

Det är ju nästan skrattretande hur mkt du ska drabbas av?! Det är ju så sjukt att det är svårt att förstå. Får du några symptom av själva viruset? Jag hoppas du får hjälp snart att kolla upp yrseln och att det för en gångs skulle är lättfixat. Vet du varför du fick järnbrist sist? Hoppas du ändå kan få en bra helg stor kram <3

Svar: Jag måste hålla med dig, skrattretande är precis vad det är. Stor kram till dig❤️
Linda Jansson

Angelica Wåhlin

Fy, det där lät ju inte alls kul! Hoppas verkligen att du slipper ännu mer sjukdomar & motgångar!

Svar: ❤️
Linda Jansson