Just do it

 
 
 
Jag är så tacksam för att det finns så snälla människor i min omgivning som förstår mig, peppar mig och framförallt gör det möjligt för mig att kunna jobba på att få en stark och frisk kropp. Jag är övertygad om att jag är på rätt väg och att jag genom träningen kommer att hitta en väg tillbaka. 
 
 
Nu har jag verkligen lyckats komma igång med träningen på allvar och det känns så himla bra. Det bästa är att jag känner redan en så otrolig stor skillnad på kroppen. Mina smärtor som jag lider av dagligen har blivit mycket mindre, det är till och med stor skillnad. Mina värme-vallningar som på senare tid blivit så jobbiga att jag vaknat varje natt av en shit-har-jag-kissat-ner-mig-känsla är som bortblåst. (Ni som är i klimakteriet ni vet hur jobbigt detta faktiskt är). Yrseln och tröttheten är kvar tyvärr men tack vare träningens positiva endorfinpåfyll så klarar jag av att tackla dessa saker lite bättre än förr. Ja min uppåtkurva är i full gång och ingen är gladare än jag.
 
Såklart vet jag att jag har en lång väg att gå. Att jag är långt från där jag önskar att vara men jag är på väg. Och vet du vad? Jag är inte stressad över huvud taget för detta är något som jag ska hålla på med hela livet. Det är faktiskt det enda som är viktigt, att finna mening och lust till saker som är bra för dig. För första gången i livet så känner jag att jag är på väg åt helt rätt håll.
Jessica

Fy f-n va skönt!! Keep it up<3

Sara Ekman

Så härligt!! :)

Yasmine

Vad underbart att känna att man är på väg åt rätt håll! :D

Linnea

Sån fantastisk inställning! Det mms verkligen som att din förändring är hållbar på sikt, trot det här är en låååååång uppåtspiral!! Heja dig 👏🏻👏🏻✨✨

Svar: 😙💪🙏❤️
Linda Jansson