Let’s make this week a good one

 
 
Måndag morgon och jag har redan satt ribban högt för denna vecka. Jag och Erik gick upp i ottan för att dra i väg på en löprunda innan frukost. Det måste vara den bästa starten på dagen. Erik sprang den vackra löprundan längs glommaälven medans jag drog till gymmet och sprang på löpbandet. Det är så mycket snö och is ute så jag vågade inte hänga med honom, ångrar mig lite nu då men det kommer fler chanser. 
 
Hursomhelst så känns det att jag mår så himla mycket bättre nu än jag gjorde för en tid sedan.
 En klok man sa en gång till mig, ”Lika fort som du kan hamna i en ond, nedåtgående spiral, lika fort kan det vända och du hamnar i den goda uppåtgående spiralen.”
 
Där och då var jag så långt ner i den onda spiralen att jag bara tyckte det var rapakalja allt samman. Att han antagligen aldrig varit med om något liknande och kunde därför omöjligt förstå hur svårt och jobbigt jag hade det. Han var bara dum helt enkelt!
 
Jag måste erkänna att jag aldrig varit gladare över att ha fel. Det är bara så vansinnigt svårt att se positivt på sin situation när man är så ledensen och nedstämd som jag var då. 
Det svåra är att komma in i den där uppåtgående kurvan men väl där så snurrar du så fort upp igen och det ena leder till det andra. Jag är starkt medveten om att denna känsla är en färskvara, den måste underhållas hela tiden. Men idag är jag så medveten om mig själv och vad som är bra och dåligt för mig. Hur jag gjorde för att ta mig ur den onda spiralen ska jag berätta. Jag har bara inte tid att skriva om det nu. Jag ska nämligen åka till hem till Sverige nu på förmiddagen och spendera lite tid där den här veckan. Så jag lovar att ge er mina bästa tips, om inte ikväll så lovar jag att skriva om det imorgon. 
Anonym

Jag är så glad för din skull att du kommit till den gyllene spiralens topp och önskar dig att få stanna kvar.
Jag tror mannen själv hade varit i spiralens botten, många visa och osjälviska personer har känt på liknande historier själva och vill dela med sig till andra , precis som du vill göra.
Man vill hjälpa andra att må bra, för man önskar ingen må dåligt ❤

Svar: Tack för de kloka orden ❤️
Linda Jansson

Lars

Så himla vacker bild, påminner mig lite om Wyoming där mycket hände som jag skriver om.
Jag hoppas verkligen att din känsla får hålla i sig och att "spiralen" fortsätter uppåt!

Svar: Tack snälla :)
Linda Jansson

Linnea

Jag tycker mannen såhär i efterhand hade en hel del att säga, när det fick sjunka in <3 Är så glad att det vände för dig och önskar dig att få stanna kvar där uppe.

Svar: Det har du helt rätt i. Tack för att du finns ❤️
Linda Jansson

Pammis


Svar: ❤️
Linda Jansson