Lite från de senaste dagarna

 
 
 
 
 
 
 
 
Alla dessa fantastiksa fält överallt, blir nästan lite tokig haha, är det bara jag? Här i Norge bor vi precis bredvid ett stort rågfält och det är verkligen helt otroligt vackert nu precis innan skörd.
 
 
 
Gillade den här enkla kombon. En basic t-shirt till en silkeskjol. Ja, varför inte?
 
 
Här spenderade vi två kvällar i rad. Käkade å drack gott och paddlade på våra paddleboards tills solen gick ner. Magisk solnedgång vill jag lova och om du ser något svart vid horisonten så är det jag och min vovve Bimbo - M Ä K T I G T ! 
 
 
 Se på de där två bästisarna då💗
 
 
Ärligt talat, finns det något häftigare än att få vara på en sådan här vacker plats där man verkligen inser (läs, tror man inser) hur stor och övermäktig den här jorden vi lever på faktiskt är?! Jag menar, att bara sitta här, se vattnet och himlen mötavarandra där längs horisonten, långt långt LÅNGT där borta och för att inte tala om hur vackra molnen är som skiftar i alla tänkbara färger - Jag smäller av! Jag kan lova att jag kände mig liten som en ärta här vi satt. Skulle nog kunna spendera alla mina resterande kvällar här till jag dör!
 
 
Gillade den här bilden på något sätt. Vi har liksom bara slagit oss ner på klipporna och brett ut oss med lite allt möjligt. Ingen instagram-förfinade-bilder här inte;) Så där var en liten uppdatering om vad vi pysslat med de senaste dagarna.
 
Annars då, jag är väldigt trött, (mer än vanligt alltså). Känns som både kropp och stjäl vill tacka för sig. Jag känner mig totalt slutkörd! Så jag funderar på om jag fått något nytt skov i min MS-sjukdom för jag känner igen den här enorma nockout-tröttheten från förr och det är inget man leker med. Så blir det inte bättre så måste jag ringa min neurolog imorgon.