air

~Detta inlägg är i samarbete med Bygghemma~
 
 
Hej på er. Nu tror jag att värmen har kommit för att stanna, tror inte ni? Jag minns dock hur mycket jag klagade förra året på att det var så varmt hela tiden och jag kunde knappt sova ibland. Att öppna fönster var mer en otjänst those days.
 
Ni som har följt mig här på bloggen ett tag nu vet ju om mitt stora problem med mitt kemiska-klimakterie och värmevallningar i tid och otid och att jag ständigt plågar Erik med AC’n i bilen (året om). 
Det var så jag kom på det, varför i hela friden har vi inte skaffat en ordentlig AC till vårat hem egentligen?!? Jag som verkligen värdesätter enkla och effektiva lösningar i hemmet och blir nästan irriterad när jag tänker på att vi inte skaffat luftkonditionering än. Jag menar, hur härlig skulle det inte vara att ha en app i telefon och enkelt dra på AC’n så att det blir svalt och skönt lagom till man kommer hem. Plus att då kan jag ju plåga Erik med detta hem också, inte bara i bilen ;)
 
Detta inlägg är ett samarbete med Bygghemma som jag bara var tvungen att tacka ja till då jag verkligen förstår vitsen med detta och att jag själv verkligen är i behov av det och kanske till och med vågar säga att jag inte kan leva utan. 
 
Förra årets kaos med den kraftiga värmeböljan bidrog till att alla affärer sålde slut på sina AC och i år är efterfrågan fortfarande rekordstor så vill du vara säker på att du inte står utan en ordentlig luftkonditionering  nu i sommar är det dags att slå till. Bygghemma har massa varianter i olika prisklasser. Älskar för övrigt en golvfläkt på stativ i trä från Emerio. Den är riktigt nice om man vill göra det lite enklare men med en snygg touch. Me like!
 
 
Belle Amour

Kika gärna in på vår nystartade blogg där vi kommer att ge tips om allt från mode och skönhet till träning och hälsa, samt hjälpa till att motivera och inspirera andra till att våga följa sina drömmar!

Netti Starby

Jättebra tips och förstår att du tackade ja till samarbetet. :-D Kramis

Julia

Omg skulle verkligen behövt en AC här, iallafall när det är så varmt!! Superkul samarbete ju, så glad för din skull!!

Emelie

Haha, kan verkligen behövas. Går inte att lita på vädret! :`D

Alice

Bra tips! ^^

Mot plus

Ac hemma är ju faktiskt jättebra tips!

Elin

Åh så himla fint!! Hoppas du får en toppenlördag vännen <3

Annie

Så bra tips! :)
Hoppas Du får en toppen lördag<3

Yasmine

En fläkt hade verkligen behövts de varmaste dagarna! Speciellt i bilen som saknar AC haha! :p Kram

Angelica Wåhlin

Så smart ju! Jag är rätt frusen av mig, men till och med jag höll på att bli en pöl av svett förra året, haha!!

GoForFit

Behöver också skaffa mig!! Det ska vara SVALT och skönt när man ska sova 😌🙏🏼 Btw, älskar bilderna! 💗

enna

Jättebra tips och samarbete :)

Louise

Fantastiskt samarbete!:D <3

Linnea

Haha ja man är aldrig riktigt nöjd med vädret :) man vill ha lika varmt som förra sommaren när man är ute och som det varit nu när man ska sova å vara inne typ :)

Camilla Persson

Skönt med AC och speciellt i sovrummet så det är svalt när man lägger sig 🤗

Hilma Eklund

Så himla bra tips ju! Sååå viktigt att ha rätt temp i rummet när man ska sova, blir ju ohållbart annars. Kram fina du! <3

Frida

Ja det var riktigt mysigt :)
AC hemma är bland det bästa som finns. Har även en installerad här på landet vilket är perfekt under varma somrar samt kalla vintrar så vi kan slå på den innan vi åker ner så att den hinner värma upp stora stugan innan vi är nere :)

Pauline Hurtig

gud vilket vackert tak!!!

Therese

Wow, tänk att ha det taket och den eldstaden!

Amanda Sofi

Bra tips!

Emma Engström

Men gud så bra det låter, himla bra tips vännen!! KRAM <3

Julia Svensson

Åh så bra tips!!

Sara Ekman

Åh vad smart <3