Q/A

1. Jag vet att du nämnt nån gång att din mamma gick bort när du var liten, vilket min oxå gjorde. Hur har du hanterat sorgen? Kan du sakna henne idag?
-
svar: Först måste jag säga att jag beklagar sorgen, verkligen <3
Ja det stämmer min mamma gick bort när jag var liten, jag var sju och hon var 37 år när hon dog. Om jag ska vara ärlig så minns jag inte jätte mycket från tiden då min mamma levde och det gör att jag inte heller kan minnas hur det skulle vara att ha en mamma. Både på gott och ont såklart. Allt blev dock lite annorlunda när jag själv blev sjuk i cancer, då det var just cancer som tog min mammas liv. Inte samma sort som jag men åndå cancer. Hursomhelst, då började jag fundera mycket på hur hon måste ha känt under sin sjukdomstid. Fick mer förståelse om sådant som jag tidigare aldrig förstått, även om jag trodde jag visste allt om det.
 
 
Vet faktiskt inte hur jag hanterade sorgen men jag minns att jag alltid var en väldigt glad tjej, jag hade väldigt svårt att vara arg och ledsen en längre tid och det har nog hjälpt mig en hel del. Jag minns dock att jag alltid önskade att hon skulle komma tillbaka när jag såg en stjärna falla. Sen var jag omringad av underbara vänner under min uppväxt, jag var aldrig ensam. De har nog hjälpte mig mer än jag någonsin annat.
 
Om jag sakna henne idag? Jag tror faktiskt att jag saknar henne mer och mer ju äldre jag blir. Jag har mer saker jag skulle vilja prata med henne om. Jag skulle vilja veta vem hon var och vad hon drömde om.
 
 
Sen har jag världens bästa pappa också. Pappa har alltid varit min stora idol och jag skulle gifta mig med han när jag blev stor <3

2. Har ni hus i både Norge och Sverige? :) 
-
svar: Vi har hus i Norge, några mil utanför Oslo och har så gott som kvar vårat boende i Sverige, tack vare att Eriks föräldrar äger ett tvåfamiljshus som vi bodde i innan flytten till Oslo. Det är guld värt! :)
 
 
 
 3. Hur har det gått med din yrsel? Och MS? Mår du bättre? :) 
-
svar: Tack för omtanken <3 Yrseln har inte blivit bättre men inte heller sämre. Jag har provat att ha uppehåll med viktiga mediciner för att se om det var pga av dessa som jag fick denna biverkan men inget har hjälp. Jag har varit hos optikern för att se om det är pga av synen men ingen framgång. I slutet av Maj ska jag till Öron- näsa- halsmottagningen och se om de finner ut av något. Jag ger mig inte!
 
Min MS har varit lite lugn nu ett tag (peppar, peppar) men jag har bestående men så som kronisk trötthet, darrningar i händerna, dimmig syn och känselbortfall på en liten del av ryggen. Kanske beror yrseln också på min MS men jag vill och önskar så att det inte ska bero på det. Jag vill verkligen inte leva med det här för resten av mitt liv!
Annars har jag bra och dåliga dagar eller kanske bra och dåliga stunder, rättare sagt. Det kan svänga fort och många gånger under en dag men det är mer mitt psyke då.


4. Ditt drömresmål?! <3
-
svar: Oj, jag har mängder av drömresemål. Japan, Australien, Mexiko, Bali, Kalifornien är bara några som poppar upp här och nu :)
 
 
 
 
5. Var får du inspirationen för dina outfits från? Favoritbutik?
-
svar: Jag får inspiration överallt, bokstavligt talat. Jag blir ibland galen av alla intryck jag upplever överallt, kan liksom inte stänga av det. Kanske därför jag är så trött jämt;) Min favoritbutik är helt klart Zara.
 
 
 
6. Hur mycket pengar spenderar du på kläder varje månad? <3
 -
svar: Väldigt olika. Allt från några hundra till ett par tusen. Beror på säsong och vad jag ska göra och hittar ;)
 
 
7. Favoriträtt :D ?
 -
svar: Med handen på hjärtat, min pojkvän Eriks mat. Klychigt men sant! Han gör den godaste maten jag någonsin ätit och det är väldigt sällan vi äter svensson-mat. Just nu är han inne på mycket japanskt och det är mums! Hans matintresse tog fart när jag blev sjuk. För då blev vi tvungna att se över vad vi egentligen stoppade i oss. Jag var den där tjejen som käkade McDonalds till lunch 5 gånger i veckan och drack 2 liter cola och en 200g chokladkaka om dagen. True story!
 
Erik kommer bli så sur när/om han ser detta. Han gillar inte att vara med på bild hehe;)
 
Fortsättning följer... Jag har 21 frågor som jag ska svara på och det tar verkligen längre tid än jag trodde så jag får fortsätta en annan dag helt enkelt. Inlägget är tidsinställt för just nu vimmlar jag runt på gatorna i NYC :D
Ha en fin dag nu! 💋
Emma Engström

Så himla roligt att läsa dina svar! Visste verkligen inte om det på fråga ett, men så fint och starkt att du ändå vill dela <3

Svar: ❤️
Linda Jansson

Matilda Berlin

Men åh! Hjärtat alltså! Helt otroliga frågor, och framför allt helt OTORLIGA svar =) KRAM finaste <3

Svar: Goa du!❤️
Linda Jansson

Julia Svensson

Åh så kul att läsa!!

Svar: 😘
Linda Jansson

Natalie

Nu kan jag ingenting om MS och dess symtom. Men jag vill bara säga att just yrsel, dimmig syn och känselbortfall/domningar är ganska vanligt att känna när man har problem med ryggen och nacken. Man behöver inte ha ont egentligen, men dessa symtom visar sig på mig när jag har massa låsningar och snedhet som jag får hjälp med att rätta till hos osteopaten :) Jag ville bara dela det med dig och säga att det kanske kan vara värt att kolla upp och se ifall det på något sätt kan hjälpa dig? :) ta hand om dig och ha det så härligt på din resa! Kramar Natalie

Svar: Alltså vart kom du ifrån!?!🙌 Tack snälla du för att du delar detta med mig. Jag har verkligen problem med ryggen och nacken så detta kan absolut vara en anledning ju. Tack tack tack! Ska kolla upp detta asap!❤️
Linda Jansson

Elin

Så mysigt inlägg - du är så stark!! kram <3

Svar: Tack snälla goa du!
Linda Jansson

Netti Starby

Nej fy vad tråkigt att du förlorade din mamma som liten och förstår att du saknar henne mer och mer. Jag förlorade min pappa i vuxen ålder och saknar honom hela tiden. Starkt skrivet av dig! <3 Kramis

Svar: ❤️❤️❤️
Linda Jansson

Delila

Starka du <3

Svar: 🙏❤️
Linda Jansson