Påskdagen


Jag har varit lite dålig på att uppdatera här under påsken. Det finns inte tid till det för mitt schema här hemma går i ett hela tiden.
 
I fredags var jag hemma hos Hanna och kollade på motorcyklarna som kör genom stan. Det är en gammal tradition. Varje långfredag gör många MC-ägare sitt premiäråk här hemma i Kristinehamn. Då samlas man för att se flera hundra motorcyklar som kör genom stan. Detta år skådade vi detta från Hannas balkong med varsin kaffe, lite mer bekvämt:D
På kvällen var jag hemma hos Pamira och vi delade på en flaska vin och pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. Tror vi båda behövde det! Senare tittade även Jennie över och det blev en sen kväll.
 
Igår dammade vi av jeepen och var ute och svängde runt i skogarna med vovven, gick en sväng på isen och njöt i solvärmen, för nu värmer den verkligen - underbart! Tittade förbi pappa en sväng och sen åt vi middag med svärföräldrarna på kvällen och spelade några parti Yatzy :D
Senare drog jag ut och slog klackarna i taket med Hanna och Sofie och vi hade lika kul som alltid. Vi är galna vi brudar och tillsammans blir det inte bättre men vad gör det? Det är ju det som är så härligt!
 
Här kommer några fina bilder på bäbisen. Hon är så vacker och vår ögonsten ♥