Håravfall (del3)

Ni som följer mig på Instagram har redan fått följa min hårresa. Där är det lite lättare att uppdatera daglien då jag inte behöver skriva så mycket. För den som vill följa mig där hittar mig här.
När väl håret började falla av tror jag det tog ca två veckor innan jag var helt kal på huvudet. Jag var så trött på det den sista tiden för det kliade så och det var hår precis överallt. Tillslut tog jag en handduk och ruffsade runt på huvudet inne i duschen för att bli av med så mycket som möjligt. 
 
Innan det klippte jag av mig håret i olika etapper. Jag var en sån som gick till frisören högst en gång om året och bad dem klippa så lite som möjligt. Ni kan ju bara tänka er känslan när jag väl bestämt mig för att klippa det. Jag delade upp håret i två delar och klippte bara rakt av - ca 40 cm.
 
Steg 2 i min flintkamp
 
 
Dagen efter klippte min syster av mig ytterligare 20 cm efter att hon frågat om jag var säker minst tre gånger. Jag klandrar henne inte för sist hon klippte mig fick hon ta högst två millimeter. Nu var det inte så noga längre. Jag minns att jag sa till henne "Du får inte borsta det eller dela upp under och överhår. Nu delar vi bara in det i fyra delar och så klipper du rakt av, inget finlir!" Jag lät henne inte ens jämna till det där det blev ojämt. Det spelade liksom ingen roll längre.
 
Steg 3. Detta trivdes jag i så det fick vara kvar ett par dagar.