No rasta

Se så mycket håret vuxit! :D Jag kan ju till och med ha en toffs. (Håret har nu fått växa i 16 månader utan att jag klippt något alls).
 
 
Hej! Varit lite tyst här ett tag. Vet inte om jag vågar eller ens vill berätta varför... Lycka är en färskvara och lika så hälsan. Den varar inte för evigt och för mig varade den knappt en vecka.
 
Jag har nämligen legat inlagd på sjukhuset ett par dagar. Fick kraftiga krampattacker i huvudet att jag trodde huvudet skulle explodera. Så jag fick åka in till akuten. Efter ett par timmar där blev jag skickad till neurologen och blev inlagd i tre dagar. Gjort massa nya undersökningar så som ny CT, ryggmärgsprov (som misslyckades x antal gånger, så jag klarade inte av att genomföra det - det gjorde fruktansvärt ont!) och MR-röngen. De hittade några prickar i huvudet, inte cancer sa de, så får hoppas att de har rätt. Så jag ska snart in igen för ny MR och se närmare på vad det kan vara...
Det finns ett ordspråk som säger, "Man ska inte ropa hej" Ja, det stämmer väl kanske.
Tycker att det är ytterst märkligt att de inte upptäckte detta vid min förra röntgen. När ska man våga lita på sjukvården egentligen? 
Men jag har hoppet uppe. Jag vill tro att det bara är några myror som en vän sa till mig :)
 
 
Hursomhelst, som ni ser så har jag tagit ut mina rastaflätor. Bokade tid för att sätta i nya innan jag tog ut dem, bara för att vara säker på att jag inte skulle behöva gå utan allt för länge. MEN vet ni vad, jag gillar detta!:D Så igår avbokade jag min nya rastatid och kör på detta ett tag. Det är så skönt att bara ha sitt egna hår :D
CT - hår efter cytostatika