Last weekend

 
Suger ni också ut det sista av sommaren nu? Det gör iallafall jag! Hängde här på vår altan nästan hela helgen. Bara låg i soffan och lyssnade på ljudbok och sov om vart annat. Lyssnade på Vänförfrågan på Nextory och den var så spännande att jag aldrig ville sluta lyssna, tips till dig! ”Maria vill bli vän med dig. Men Maria är död. Eller?” Sviiiinbra;)
 
 
Läser du eller lyssnar du hellre på böcker? Jag är en lyssnare. Dels för att jag har så svårt att fokusera (min hjärna orkar inte läsa alls längre) men också för att mina ögon somnar så fort jag försöker fokusera på en text. Hatar hur jag har blivit så förändrad de sista åren och det känns som att allt bara blir värre och värre... Hursomhelst, jag gillar ändå att lyssna på böcker som sagt. Det finns så många fler tillfällen till att lyssna än att läsa också. När jag åker bil, går ut med vovvarna eller som här, ligger ute på altanen och latar mig. LYSANDE JU!
 
 
Så nu behöver jag er hjälp! Är det någon som har tips på en bra och spännande bok så är jag dig evigt tacksam. Behöver något nytt att sätta tänderna i nu.