A Girls weekend

 
Jag säger bara, vilken helg detta varit! Det blev en riktig spontan-trip över till Skövde med massa goa tjejer. Trots att vi bara hade ett dygn på oss så hann vi med massa kuligheter:)
 
 
Vi shoppade och skämde bort oss på spa. Ok, jag ska vara ärlig. Jag fulsov med öppen mun i en solosäng i någon timma;) Sen på kvällen var ute och åt god mat och drack (supergoda) drinkar. Det blev till och med lite dans in på småtimmarna. Måste även säga att utelivet i Skövde är riktigt bra.
 
 
Just det, jag fick så mycket komplimanger över min outfit jag bar på kvällen. Två tjejer blev helt tokiga i det jag hade på mig haha... Så himla söta!( Jag kände mig som en stjärna där ett tag ;)) De ville verkligen veta vart allt kom från som jag hade på mig - från topp till tå🤩
 
 
Gruppfoto men två godingar saknas.
 
Nu är jag hemma igen. Trött och sliten men samtidigt fylld med massa energi. Jag älskar verkligen sådana här tripper, där skratt och tokheter avlöser varandra hela tiden. Det behöver inte vara mer avancerat än så liksom. Hursomhelst, sådant ger mig massa energi och energi är ju precis vad jag behöver med min kroniska trötthet. Så jag säger bara, MER GIRLS WEEKENDS I LIVET.